Semináře

Vinné semináře

 

 

Cílem vinných seminářů je poskytnout maximálně komplexní informace o hlavních i méně známých vinařských oblastech.  Minimální počet účastníků je 6, maximální 12. Semináře jsou součástí balíčku za jednotnou cenu, vždy připraveno na klíč pro každého zákazníka. Každý seminář je v rozsahu cca 4 hodin vždy od 18,00 – 22,00 (čas lze měnit v případě shody všech účastníků) v prostorách restaurace. Semináře jsou vhodné pro začínající až středně pokročilé, firemní školení za účelem zvyšování edukace zejména středního a vyššího managementu, pro restauratéry a zaměstnance gastronomických provozů. Součástí je teoretická prezentace na dané téma, která je doprovázena řízenou degustací vín vztahujících se k této oblasti. Každý z účastníků získá tištěnou podobu materiálů s tématem semináře.

Kontaktujte nás pro podrobnější informace.

Degustace vín nejen s Friuli

Budeme degustovat převážně vína od butikového vinařství Buiati, které nově najdete na českém trhu pod vlajkou společnosti Filio společně s dalšími víny.

Menu:

- Montasio s Proscioutto di san Daniele 

- konfit z hovězího krku s gratinovanými bramborami 

- Gorgonzola


Kdy: 18.4.2017

Od: 19h

Kde: The Wine bar


Degustovaná vína:

• Sauvignon DOC, Buiati

• Friulano DOC, Buiati

• Frankovka, Pavel Halm

• Cabernet Franc DOC, Buiati

• Momon ros riserva DOC, Buiati

• Terrano DOC, Castello di Rubbia

• Picolit DOC, Buiati

 

 

Cena na místě 1070,- v předprodeji 990,-


Degustace vín nejen s Friuli

  1. 608 823 432
  2. Rezervovat stůl Rezervujte si stůl zdarma, pohodlně a spolehlivě s Restu.cz
Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace